Απάντηση στην παραπληροφόρηση και την αποποίηση ευθυνών του συνδυασμού ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ ΄΄ τα κόμματα έξω από την πύλη ΄΄



Με έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα του συνδυασμού ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ ΄΄ τα κόμματα έξω από την πύλη ΄΄ όπου προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα σχετικά με την ευθύνη που φέρουν για την τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 324

Ο εν λόγω συνδυασμός βέβαια μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ενέργειες στο να παίρνει δηλαδή λεωφορεία οδηγώντας τα και να κάνει βόλτες με τοπικούς αιρετούς, δεν είναι η πρώτη φορά. Το να εκτελούν δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα όμως, όπως προεκλογικά λέγανε στους συναδέλφους φυσικά και δεν είναι χαζοί να το εφαρμόσουν.

Πηγαίνοντας στο θέμα του 324 στο δημοσίευμά τους δεν αναφέρουν :
  1. Ότι παρόντες στην βόλτα με το λεωφορείο ήταν και δύο επόπτες της Ο.ΣΥ, όσο και η αρμόδια για την περιοχή συγκοινωνιολόγος από τον ΟΑΣΑ
  2. Δεν αναφέρουν πουθενά την άποψη που πιθανότατα εξέφρασαν στις μεταξύ τους συζητήσεις και αν οι καλεσμένοι ήταν θετικοί ή όχι.
  3. Δεν αναφέρεται πουθενά το υπόμνημα των υπηρεσιακών παραγόντων 
  4. Ποιος ήταν ο οδηγός του λεωφορείου κατά την αυτοψία και αν δυσκολεύτηκε σε κάποιο σημείο ή έβγαλε εις πέρας την διαδρομή με υπερβάλλον ζήλο !
Προσπαθούν δε να αποποιηθούν τις ευθύνες, εμπλέκοντας τον Βουλευτή κ. Οικονόμου ο οποίος ευλόγως κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την συγκοινωνία στην περιοχή Πηγάδια Ανθούσας, καθώς βρίσκεται στην εκλογική του περιφέρεια και είναι και ο ίδιος δημότης Παλλήνης, συνδυάζουν δε ανωτέρα βία προς τον ΟΑΣΑ από τον κ. Οικονόμου, καθώς κάνουν εσκεμένα και παραπλανητικά, συνδυασμό των ημερομηνιών της ερώτησης του Βουλευτή και την έκδοση της απόφασης του ΟΑΣΑ


« Στις 24 Νοεμβρίου ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου  κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό ΥΠΜΕ  Χρήστο Σπίρτζη με θέμα: Αποκλεισμός της περιοχής Πηγάδια Ανθούσας από τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ (σχετικό link http://oikonomoub.gr/?p=3387) » 

« Αποτέλεσμα; Μόλις 4 μέρες μετά, στις 28 του ίδιου μήνα, ο ΟΑΣΑ αποφασίζει και  τροποποιεί την λεωφορειακή γραμμή 324 και μάλιστα την δρομολογεί από τα σημεία που οι 3 συνδικαλιστές επισήμαναν την επικινδυνότητα τους» !

« Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα  ο ΟΑΣΑ  πάει σφαίρα διακινδυνεύοντας ακόμα και την ασφάλεια εργαζόμενων και επιβατών όταν μπαίνουν στη μέση τα πολιτικά μέσα »

« Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο ποιος έχει την ευθύνη για την επισφαλή τροποποίηση ».

Ας δούμε λίγο τις ημερομηνίες καθώς ο ΟΑΣΑ σε προηγούμενο της απόφασης δελτίο τύπου τους έχει δώσει στεγνά !


Το συγκεκριμένο δελτίο τύπου δημοσιεύτηκε από τον ΟΑΣΑ στις 24/11/2017 ( δείτε εδώ ) και την ίδια ημέρα γίνεται η κατάθεση της ερώτησης στη Βουλή από τον κ. Οικονόμου (εδώ ) 

Ο ΟΑΣΑ στο δελτίο τύπου το λέει πεντακάθαρα ( μόνο οι κακοπροαίρετοι δεν το καταλαβαίνουν )  

Μετά την '' φιέστα '' με το λεωφορείο λέει, « ακολούθησε σύσκεψη στα γραφεία του ΟΑΣΑ παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού, εκπροσώπων του δήμου Παλλήνης και εκπροσώπων συλλόγων και υπηρεσιακών παραγόντων ». Λέει επίσης : « Μετά από αυτά, διερευνήθηκαν από τον ΟΑΣΑ όλες οι εναλλακτικές λύσεις και προσδιορίστηκε νέα διαδρομή για τα λεωφορεία, με την οποία συμφωνεί ο Δήμος Παλλήνης »

Δηλαδή αυτά είχαν γίνει και δεν έγιναν την ίδια στιγμή που ταυτόχρονα ο κ. Οικονόμου κατέθετε την ερώτηση στη Βουλή ... οι προσπάθειές σας κύριοι του συνδυασμού ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ ΄΄ τα κόμματα έξω από την πύλη ΄΄ έπεσαν στο κενό και η παραπλάνηση των συναδέλφων δεν θα περάσει !

Γιατί το παρακάτω βίντεο από τον Δήμο Παλλήνης σε Δ.Σ που έγινε στις 7/12 ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος σας ευχαριστεί, όχι μόνο εσάς αλλά και τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΑΣΑ κ. Σκουμπούρη και τον κ. Σπίρτζη  ... λέξη δεν λέει για τον κ. Οικονόμου!

Η απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου με τον κ. Σπίρτζη αναφέρει ο Αντιδήμαρχος κ. Τόλια ... και δεν ξεχνά να αναφέρει τους φίλου οδηγούς και τα στελέχη του ΟΑΣΑ !!!

Για ακούστε το προσεκτικά : 



Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Τόλια ευχαριστεί φίλους οδηγούς ! Βρε για ποιόν θα λέει άραγε ... 

κ. Τόλια δεν μπορείς άλλο να κρυφτείς ! 
  • Ο ίδιος Αντιδήμαρχος δεν είναι με την γραμμή 301 και 306 που ο  Π. Στάθης που κατηγορείτε με δικές του ενέργειες τις ξανά επανέφερε ?

Αλήθεια ποιόν εκπροσωπείς ? Τους αιρετούς του Δήμου Παλλήνης ή τους οδηγούς που σε εκλέξανε ? 

  • Είναι ο ίδιος Αντιδήμαρχος που τον έκανες βόλτα μαζί με άλλους πριν καλά καλά γίνεις συνδικαλιστής βγάζοντας λεωφορείο από το αμαξοστάσιο να πάτε να δείτε γραμμές ???
Ποιος παίζει βρώμικα παιχνίδια κ. Τόλια και κ. Σκοκέα ???

Ποιος λέει ψέματα ? Ποιος μιλάει για ήθος ?



Γιατί δεν πήγατε από την πρώτη μέρα να κόψετε την γραμμή ??? καθώς ευθύνεστε που τους δείξατε τον δρόμο ??? 

Όσο για τον εκλεγμένο συνδικαλιστή της  ΔΑΚΕ στην ΟΣΜΕ τον Π. Στάθη, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι η ΟΣΜΕ ως δευτεροβάθμιο σωματείο εκπροσωπεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία που είναι μέλη της  ...

Για την επιτροπή ΔΑΚΕ ΟΑΣΑ - ΟΣΥ Ανθούσας Τσιόρτας Κων/νος


Δημοφιλείς αναρτήσεις